זו מנה שיכולה ללוות ארוחה ואף להוות ארוחה בפני עצמה.
חומרים
כרישה גדולה, מחולקת לחלק הלבן ולחלק הירוק
1/4 כרוב קטן קצוץ
בינתיים מחממים שמן קוקוס במחבת נוספת וזורקים אליה את פרחי הכרובית.
מקפיצים עד שהכרובית פריכה, עניין של כמה דקות.
חומרים
כרישה גדולה, מחולקת לחלק הלבן ולחלק הירוק
1/4 כרוב קטן קצוץ
חצי חבילת קייל kale
2 גבעולי סלרי
כרובית בינונית- קטנה
שמן קוקוס
כף זרעי חרדל וכוסברה
קמצוץ מלח גס, פלפל שחור גרוס, תערובת קארי
אופן ההכנה
פורסים את החלק הלבן של הכרישה.
קוצצים את העלים הירוקים.
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים יחסית.
במחבת מחממים 2 כפות שמן קוקוס ומוסיפים את הכרישה הלבנה הקצוצה ואת זרעי החרדל והכוסברה
מערבבים היטב ואף מחכים עד שהזרעים מתפצפצים קצת.
מוסיפים את הכרוב והקייל הקצוצים ומערבבים היטב במשך כמה דקות. מוסיפים את הסלרי והכרישה הירוקה ואת המלח והפלפל ונותנים להתבשל ולהתרכך במשך כמה דקות. אפשר עם מכסה או בלעדיו
בינתיים מחממים שמן קוקוס במחבת נוספת וזורקים אליה את פרחי הכרובית.
מקפיצים תו"כ ערבוב ומוסיפים גם תערובת קארי ומלח גס
מקפיצים עד שהכרובית פריכה, עניין של כמה דקות.
מגישים חם- את הכרובית על מצע התבשיל הירוק
מריח טוב :-)
השבמחק:-)
מחקבהחלט!