אני בפוסטים קצרים השבוע
את המיונז הכנתי בכלום זמן, לפי המתכון של מיה, כי בעלי ראה שיש קציצות לארוחה ואמר 'חבל שאין מיונז'
'מה חבל? 'אמרתי לו, 'זה צ'יק צ'ק להכין' (אגב, הכנתי עם שמן זית. לנו זה טעים).
פשוט לא מכינה הרבה כי לא אוכלים את זה פה בכמויות.
ערבבנו את המיונז עם קצת קטשופ, כי ככה אוהבים את זה פה, אם כבר יש מיונז... ואכלנו בהנאה רבה
[ממליצה בחום על כל הכבושים הטבעיים של "שורשי ציון" יש להם יופי של מוצרים!]. כאמור, בד"כ מכינה לבד, אולם פשוט קבלתי מתנה (שווה!)
ארוחה פשוטה של קציצות עם מיונז בייתי/ אלף האיים וכרוב מוחמץ עם אצות (קבלתי מתנה) |
'מה חבל? 'אמרתי לו, 'זה צ'יק צ'ק להכין' (אגב, הכנתי עם שמן זית. לנו זה טעים).
פשוט לא מכינה הרבה כי לא אוכלים את זה פה בכמויות.
ערבבנו את המיונז עם קצת קטשופ, כי ככה אוהבים את זה פה, אם כבר יש מיונז... ואכלנו בהנאה רבה
[ממליצה בחום על כל הכבושים הטבעיים של "שורשי ציון" יש להם יופי של מוצרים!]. כאמור, בד"כ מכינה לבד, אולם פשוט קבלתי מתנה (שווה!)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה