"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום ראשון, 23 ביוני 2013

זה הזמן לאוכל סגלגל

הקיץ הגיע!!!
עם שפע הפירות הסגלגלים שלו.

כבר כתבתי בעבר על אוכל בצבעים ולא יכולה להתעלם מהסגלגלות של הפירות שישנם בתקופה הזו.
הפיגמנט הסגול מכיל חומרים אנטי סרטניים ונוגדי חימצון חזקים, עוד סיבה טובה לאכול סגולים באופן קבוע.

ממש קל לשלב אותם בסלטים, בשייקים, במאפים למיניהם וגם... סתם לאכול אותם כמו שהם



נזכרתי בסדר יום לקיץ שלי, מהשנה שעברה 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה