משום מה הייתי בטוחה שיש לי כבר כזה פוסט בבלוג.
מסתבר שלא...
תמיד כשאני חושבת על הדברים הכי פשוטים ובסיסיים ונדמה לי שכבר כתבתי עליהם, אני מוצאת שדווקא לא.
איך זה שאנחנו נוהים אחרי המוסבך? החדשני? המעניין?
ושוכחים לפעמים את הפשטות...
חומרים
1 ק"ג כנפי עוף (רצוי אורגני, חופש וכו')
1 כף חרדל (בלי כל מיני חומרים לא מזוהים)
1 כף סילאן/ דבש/ מייפל אמיתי
1 כף רוטב סויה (אפשר בלי גלוטן גם)
אופן ההכנה
מכינים את חומרי המרינדה ושופכים על הכנפיים.
מערבבים היטב
כדאי, רצוי ואף מומלץ להניח לכנפיים לנוח במרינדה למשך כמה שעות/ לילה וכד'.
אפשר לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר
למחרת, מחממים תנור ל-180 מעלות ומפקידים בו את הכנפיים לכשעה, או מכינים על האש.
אפשר גם בלי השרייה ארוכה במרינדה, גם זה ילך
ערב אחד ירדנו על מגש כזה אני ו-2 ילדים (כי האחרים לא היו פה...).
הנאה גדולה ומלא שאריות להכנת ציר עצמות
מסתבר שלא...
תמיד כשאני חושבת על הדברים הכי פשוטים ובסיסיים ונדמה לי שכבר כתבתי עליהם, אני מוצאת שדווקא לא.
איך זה שאנחנו נוהים אחרי המוסבך? החדשני? המעניין?
ושוכחים לפעמים את הפשטות...
חומרים
1 ק"ג כנפי עוף (רצוי אורגני, חופש וכו')
1 כף חרדל (בלי כל מיני חומרים לא מזוהים)
1 כף סילאן/ דבש/ מייפל אמיתי
1 כף רוטב סויה (אפשר בלי גלוטן גם)
אופן ההכנה
מכינים את חומרי המרינדה ושופכים על הכנפיים.
מערבבים היטב
כדאי, רצוי ואף מומלץ להניח לכנפיים לנוח במרינדה למשך כמה שעות/ לילה וכד'.
אפשר לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר
למחרת, מחממים תנור ל-180 מעלות ומפקידים בו את הכנפיים לכשעה, או מכינים על האש.
אפשר גם בלי השרייה ארוכה במרינדה, גם זה ילך
ערב אחד ירדנו על מגש כזה אני ו-2 ילדים (כי האחרים לא היו פה...).
הנאה גדולה ומלא שאריות להכנת ציר עצמות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה