היה לי סלק מבושל.
הוא עמד במקרר יום- יומיים וחיכה כבר שאעשה איתו משהו, מעבר לסלט סלק (שגם הוא היה כבר במקרר).
ואז נחתה עליי ההשראה.
אכין קציצות.
איך לא חשבתי על זה קודם?
איך????
חומרים
1/2 ק"ג בקר טחון + שומן כבש (זה הסטנדרט שלי)
1 סלק גדול מבושל
1 בצל
3-4 שיני שום
פיסת ג'ינג'ר
כמה גבעולי בזיליקום טריים
1 כפית מלח גס, קמצוץ פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מכניסים למעבד המזון את הסלק, בצל, שום, ג'ינג'ר, בזיליקום ותבלינים
מערבלים היטב ומוסיפים לקערה עם הבשר הטחון לעוד ערבוב
יוצרים קציצות ומניחים על נייר אפייה בתבנית ומשגרים לתנור לכ-15 דקות
יוצא לא מהעולם הזה!
הוא עמד במקרר יום- יומיים וחיכה כבר שאעשה איתו משהו, מעבר לסלט סלק (שגם הוא היה כבר במקרר).
ואז נחתה עליי ההשראה.
אכין קציצות.
איך לא חשבתי על זה קודם?
איך????
חומרים
1/2 ק"ג בקר טחון + שומן כבש (זה הסטנדרט שלי)
1 סלק גדול מבושל
1 בצל
3-4 שיני שום
פיסת ג'ינג'ר
כמה גבעולי בזיליקום טריים
1 כפית מלח גס, קמצוץ פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מכניסים למעבד המזון את הסלק, בצל, שום, ג'ינג'ר, בזיליקום ותבלינים
מערבלים היטב ומוסיפים לקערה עם הבשר הטחון לעוד ערבוב
יוצרים קציצות ומניחים על נייר אפייה בתבנית ומשגרים לתנור לכ-15 דקות
יוצא לא מהעולם הזה!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה