אני יודעת, זה נשמע מוזר!
מסכימה.
גם מאד אמריקאי כזה- כל דבר עם דלעת...
במקור זה בכלל הרוטב של גרנולת האגוזים שלי.
אולם בפעם האחרונה שהכנתי אותה לא יכולתי להפסיק לאכול את זה, אז החלטתי ששווה לשתף את כוווולם.
זו מנה אחרונה משגעת- חמה או קרה, מהמקרר. ואפילו אפשר להקפיא, או לשלב עם גלידה, או לקרוא לזה "גלידה".
בקיצור, חבר'ה זה ממש משהו טוב!
וגם... קל להכין את זה ממש מהר. כשבא משהו מתוק, או אם שכחתם להכין מנה אחרונה, או אם אתם רוצים משהו מהיר, משביע ומזין לארוחת בוקר נגיד.
וגם.... נראה לי שאפשר לשלב שם פצפוצי שוקולד בקלות (אמיתיים, משוקולד מריר עם % קקאו גבוהים כזה) וזה כבר מעולה בעיניי!
חומרים
פיסת דלעת
3-4-5 תמרים (תחליטו לבד)
1-2 כפות שמן קוקוס
1/2 כפית קנמון
1 כפית וניל
אופן ההכנה
חותכים את הדלעת לחתיכות ומבשלים לריכוך במשך כמה דקות.
אפשר גם לאדות, או בכל דרך המקובלת עליכם.
כשהדלעת רכה מכניסים אותה למעבד המזון ביחד עם התמרים, שמן הקוקוס, הקנמון והוניל ומערבלים עד שנוצרת תערובת אחידה ללא גושים כלל.
מוציאים לכלי הגשה אם רוצים לאכול חם, או מכניסים למקרר או להקפאה
אפשר להוסיף בבישול 1-2 כפיות של קמח קוקוס, או לפזר מעל פתיתי קוקוס ללא סוכר.
אתם ממש חייבים לנסות את זה!
מסכימה.
גם מאד אמריקאי כזה- כל דבר עם דלעת...
במקור זה בכלל הרוטב של גרנולת האגוזים שלי.
אולם בפעם האחרונה שהכנתי אותה לא יכולתי להפסיק לאכול את זה, אז החלטתי ששווה לשתף את כוווולם.
זו מנה אחרונה משגעת- חמה או קרה, מהמקרר. ואפילו אפשר להקפיא, או לשלב עם גלידה, או לקרוא לזה "גלידה".
בקיצור, חבר'ה זה ממש משהו טוב!
וגם... קל להכין את זה ממש מהר. כשבא משהו מתוק, או אם שכחתם להכין מנה אחרונה, או אם אתם רוצים משהו מהיר, משביע ומזין לארוחת בוקר נגיד.
וגם.... נראה לי שאפשר לשלב שם פצפוצי שוקולד בקלות (אמיתיים, משוקולד מריר עם % קקאו גבוהים כזה) וזה כבר מעולה בעיניי!
חומרים
פיסת דלעת
3-4-5 תמרים (תחליטו לבד)
1-2 כפות שמן קוקוס
1/2 כפית קנמון
1 כפית וניל
אופן ההכנה
חותכים את הדלעת לחתיכות ומבשלים לריכוך במשך כמה דקות.
אפשר גם לאדות, או בכל דרך המקובלת עליכם.
כשהדלעת רכה מכניסים אותה למעבד המזון ביחד עם התמרים, שמן הקוקוס, הקנמון והוניל ומערבלים עד שנוצרת תערובת אחידה ללא גושים כלל.
מוציאים לכלי הגשה אם רוצים לאכול חם, או מכניסים למקרר או להקפאה
אפשר להוסיף בבישול 1-2 כפיות של קמח קוקוס, או לפזר מעל פתיתי קוקוס ללא סוכר.
אתם ממש חייבים לנסות את זה!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה