אתם כבר מכירים את חיבתי העמוקה לכדורי האנרגיה על בסיס קוקוס, נכון?
זה הנשנוש האולטימטיבי לכל מצב- במקום ארוחת בוקר, לארוחה קלה בין לבין, להביא ליולדות ככיבוד לידה, או כמתנה לארוע מיוחד.
אז אני כל הזמן משכללת ומשדרגת את הכדורים שלי ועושה נסיונות.
הפעם עליתי על משהו ממש מגניב שאני שמחה לשתף אתכם
חומרים
פתיתי קוקוס
פיסת דלעת בינונית
1 כף קקאו איכותי
1 כף סילאן אמיתי (אפשר גם דבש או מייפל)
1 כפית קנמון
1 כפית וניל
אופן ההכנה
ממלאים מלוא הכד של מעבד המזון בפתיתי קוקוס ומערבלים עד ליצירת חמאת קוקוס. לפי טיב הקוקוס התהליך יכול לארוך זמן קצר או ארוך יותר. צריך סבלנות.
בינתיים, או אפילו לפני כן- חותכים דלעת לקוביות לא גדולות ומבשלים עד לריכוך. אפשר גם לאדות, לאפות- מה שעובד עבורכם. מניחים להתקרר מעט כשהדלעת רכה.
אחרי שהדלעת התקררה מעט מכניסים את כל החומרים למעבד המזון ביחד עם חמאת הקוקוס ומערבלים לתערובת אחידה.
מוציאים לקערה ויוצרים עיגולים ומשגרים למקרר, שם הם יתקשו להם.
*** הכדורים הללו לא מתוקים ממש. מי שרוצה להמתיקם עוד, מוזמן.
אני מעדיפה אותם בדיוק כך!
זה הנשנוש האולטימטיבי לכל מצב- במקום ארוחת בוקר, לארוחה קלה בין לבין, להביא ליולדות ככיבוד לידה, או כמתנה לארוע מיוחד.
אז אני כל הזמן משכללת ומשדרגת את הכדורים שלי ועושה נסיונות.
הפעם עליתי על משהו ממש מגניב שאני שמחה לשתף אתכם
חומרים
פתיתי קוקוס
פיסת דלעת בינונית
1 כף קקאו איכותי
1 כף סילאן אמיתי (אפשר גם דבש או מייפל)
1 כפית קנמון
1 כפית וניל
אופן ההכנה
ממלאים מלוא הכד של מעבד המזון בפתיתי קוקוס ומערבלים עד ליצירת חמאת קוקוס. לפי טיב הקוקוס התהליך יכול לארוך זמן קצר או ארוך יותר. צריך סבלנות.
בינתיים, או אפילו לפני כן- חותכים דלעת לקוביות לא גדולות ומבשלים עד לריכוך. אפשר גם לאדות, לאפות- מה שעובד עבורכם. מניחים להתקרר מעט כשהדלעת רכה.
אחרי שהדלעת התקררה מעט מכניסים את כל החומרים למעבד המזון ביחד עם חמאת הקוקוס ומערבלים לתערובת אחידה.
מוציאים לקערה ויוצרים עיגולים ומשגרים למקרר, שם הם יתקשו להם.
*** הכדורים הללו לא מתוקים ממש. מי שרוצה להמתיקם עוד, מוזמן.
אני מעדיפה אותם בדיוק כך!
כדורי הקוקוס- דלעת- שוקולד נחים לצד כדורי קוקוס- תמרים שהכנתי לכיבוד לידה לחברה |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה