לא תכננתי אותה, היא פשוט יצאה לי...
במהלך יום בישולים משוגע שגם הוא לא תוכנן בכלל, אלא התגלגל לו ככה...
ופתאום מצאתי את עצמי עם כמה קישואים שטופים שחיכו שמישהו יעשה איתם משהו...
כבר לא היה לי מקום בשבילם בסיר הקציצות, אז נאלצתי למצוא להם מקום אחר...
חומרים
4 קישואים בהירים
חופן נאה של עלי מנגולד/ תרד
3-4 שיני שום
2 ביצים
2 כפות קמח קוקוס
1 כף שמן קוקוס
אופציונלי: פיסת גבינה קשה לפי טעמכם *** לדפ"מ SCD בלי הגבינה ***
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חולטים את המנגולד קלות. סוחטים ומניחים לנוזלים להסתנן החוצה
במעבד מזון טוחנים היטב היטב את הקישואים
מוסיפים את המנגולד החלוט והמסונן ואת שיני השום לעוד ערבול טוב
מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים לקבלת תערובת אחידה
מניחים בתבנית ומשגרים לתנור לכ- 30-40 דקות
פשוט, נכון?
גם ממש טעים!
במהלך יום בישולים משוגע שגם הוא לא תוכנן בכלל, אלא התגלגל לו ככה...
ופתאום מצאתי את עצמי עם כמה קישואים שטופים שחיכו שמישהו יעשה איתם משהו...
כבר לא היה לי מקום בשבילם בסיר הקציצות, אז נאלצתי למצוא להם מקום אחר...
חומרים
4 קישואים בהירים
חופן נאה של עלי מנגולד/ תרד
3-4 שיני שום
2 ביצים
2 כפות קמח קוקוס
1 כף שמן קוקוס
אופציונלי: פיסת גבינה קשה לפי טעמכם *** לדפ"מ SCD בלי הגבינה ***
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חולטים את המנגולד קלות. סוחטים ומניחים לנוזלים להסתנן החוצה
במעבד מזון טוחנים היטב היטב את הקישואים
מוסיפים את המנגולד החלוט והמסונן ואת שיני השום לעוד ערבול טוב
מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים לקבלת תערובת אחידה
מניחים בתבנית ומשגרים לתנור לכ- 30-40 דקות
פשוט, נכון?
גם ממש טעים!
נזכרתי לצלם רגע לפני שהיא חוסלה |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה