בחורף
הקר ממש לא בא לי סלט טרי וקר.
זה פשוט
לא מתאים.
אז אני
מתחכמת, כי בכ"ז יש מלא ירקות, והרבה מאד חסות!
מה
עושים?
משתמשים
בחסות כבסיס:
קוצצים
אותן ומניחים בקערה.
מתבלים
בשמן זית, חומץ בלסמי, קצת מלח
קוצצים
ירקות חורפיים כאלה כמו צנוניות, קולרבי, כרוביות- למקלונים או לחתיכות יחסית
דקיקות
מחממים 1
כף שמן קוקוס בווק/ מחבת וכשהוא מתחמם, זורקים פנימה את הירקות ומערבבים- מקפיצים
במשך כמה דקות, עד שהם עוד נותרים קריספיים, אולם כבר לא קרירים וקשים מדיי.
אפשר
לתבל במלח, פלפל שחור ואפילו בקצת צ'ילי חריף אם מתאים לכם
ברגע
האחרון הוספתי פטריות לערבוב
אפשר
להשאיר את הירקות להתקרר מעט ורק אז לערבב עם החסות, או להגיש ממש חם על מצע
החסות- איך שמתאים לכם.
[כמובן
שאפשר להוסיף רוטב נוסף אם רוצים, אני השארתי כך]
יאמי!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה