באמת מזל שגוגל מכריח אותי למחוק דברים כי נגמר לי המקום.
כך אני יכולה לעבור על תמונות ישנות, לנקות וגם למצוא דברים ששכחתי מהם.
טוב, זה לא היה כל כך מזמן, רק לפני כחודש וחצי, ובכל זאת שכחתי מהמתכון הזה...
טוב, חזרנו לארץ... עברנו בית... ואזור... נחתנו... התקרקענו...
הרבה דברים עברו עלינו בתקופה האחרונה!
מזל שאני יכולה לחזור עכשיו למתכון הטעימי הזה לטובת קוראי הבלוג
כך אני יכולה לעבור על תמונות ישנות, לנקות וגם למצוא דברים ששכחתי מהם.
טוב, זה לא היה כל כך מזמן, רק לפני כחודש וחצי, ובכל זאת שכחתי מהמתכון הזה...
טוב, חזרנו לארץ... עברנו בית... ואזור... נחתנו... התקרקענו...
הרבה דברים עברו עלינו בתקופה האחרונה!
מזל שאני יכולה לחזור עכשיו למתכון הטעימי הזה לטובת קוראי הבלוג
כמה שיני שום, חופן עלי בזיליקום ורוזמרין, בצל סגול קטן |
כף גהי (זה מה שמצאתי שם) וכף חרדל *** לדפ"מ SCD למצוא סוג "כשר" ל AIP להסיר *** אפשר חמאה במקום אפשר שמן קוקוס / זית לגירסא כשרה או ל AIP |
נתחי עוף לבחירתכם, שטופים ומוכנים בקערה |
הכל נכנס לבלנדר, ביחד עם תפוז שמצאתי ומלח פלפל |
איזה צבע מהמם, נכון? |
שופכים על העוף |
ומעסים היטב נותנים להכל לנוח קצת ביחד, לספיגת טעמים |
בינתיים קטינו בחלון עושה פרצופים |
וגם חתכתי ירקות שייאפו מתחת לעוף בתבנית, שיקבלו גם טעמים אפשר גם להחליט להפוך... אפשר 180-200 מעלות בתנור לכשעה ואפשר גם 150 מעלות ל 3 שעות בערך תלוי בכם |
יצא דלישס במיוחד! |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה