במקור המתכון הזה נמצא בפוסט הזה, אולם כבר הרבה זמן שכשאני שולחת את הקישור הזה לאנשים שמבקשים אני מקבלת תגובות על כך שזה לא שם.
אז מאחר וזה באמת משהו כל כך שגור אצלנו בבית, שכמעט תמיד נמצא במקרר, מגיע לכדורים האלה מקום של כבוד והגיע הזמן לתת להם פוסט פרטי משל עצמם
חומרים
1/2 ק"ג פתיתי קוקוס [עם הזמן גיליתי שככל שהקוקוס טרי יותר ויבש יותר, התוצאה טובה יותר]
*** לפרוטוקול האוטואימוני AIP לאכול במידה המתאימה ***
10-15 תמרים (תלוי בזן שלהם ובמתיקות הרצוייה. כדאי להתנסות ואפשר בהחלט להפחית מינון)
אופציונלי: קנמון טחון, תמצית וניל אמיתית, ג'ינג'ר טחון, הל טחון ו... השמיים הם הגבול
*** לדפ"מ SCD להכין רק עם תמרים בשלים ללא תוספים למיניהם ***
אופן ההכנה
במעבד מזון או בבלנדר חזק (ויטמיקס, JTC ודומיהם) מעבדים את פתיתי הקוקוס לחמאת קוקוס. כמו במתכון הזה.
כשחמאת הקוקוס מוכנה, מוסיפים את התמרים (ללא החרצנים, כמובן) ואת שאר חומרי הטעם, אם בוחרים בהם (במרבית המקרים אני מכינה רק מקוקוס ותמרים) ומערבלים לעיסה אחידה.
מעבירים אותה לקערה ובידיים יוצרים עיגולים בגודל הרצוי לכם- שמן הקוקוס שנשאר על הידיים מזין אותן גם! בונוס למכינים...
מאחסנים את הכדורים במקרר ומשלבים בארוחות בוקר, ליד הקפה/ תה, לאירוח, כקינוח אחרי ארוחה ועוד
אז מאחר וזה באמת משהו כל כך שגור אצלנו בבית, שכמעט תמיד נמצא במקרר, מגיע לכדורים האלה מקום של כבוד והגיע הזמן לתת להם פוסט פרטי משל עצמם
חומרים
1/2 ק"ג פתיתי קוקוס [עם הזמן גיליתי שככל שהקוקוס טרי יותר ויבש יותר, התוצאה טובה יותר]
*** לפרוטוקול האוטואימוני AIP לאכול במידה המתאימה ***
10-15 תמרים (תלוי בזן שלהם ובמתיקות הרצוייה. כדאי להתנסות ואפשר בהחלט להפחית מינון)
אופציונלי: קנמון טחון, תמצית וניל אמיתית, ג'ינג'ר טחון, הל טחון ו... השמיים הם הגבול
*** לדפ"מ SCD להכין רק עם תמרים בשלים ללא תוספים למיניהם ***
אופן ההכנה
במעבד מזון או בבלנדר חזק (ויטמיקס, JTC ודומיהם) מעבדים את פתיתי הקוקוס לחמאת קוקוס. כמו במתכון הזה.
כשחמאת הקוקוס מוכנה, מוסיפים את התמרים (ללא החרצנים, כמובן) ואת שאר חומרי הטעם, אם בוחרים בהם (במרבית המקרים אני מכינה רק מקוקוס ותמרים) ומערבלים לעיסה אחידה.
מעבירים אותה לקערה ובידיים יוצרים עיגולים בגודל הרצוי לכם- שמן הקוקוס שנשאר על הידיים מזין אותן גם! בונוס למכינים...
מאחסנים את הכדורים במקרר ומשלבים בארוחות בוקר, ליד הקפה/ תה, לאירוח, כקינוח אחרי ארוחה ועוד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה