נסיון חמוד שעשיתי כדי לשמר את כמויות התותים שהבאנו איתנו בשבת מהקטיף העצמי ב"תות ברנע".
אז נכון שטוחנים פה תותים כאילו אין מחר (יש לי ילד שיכול לחיות על תותים, מאז שהוא פיצקלע הוא ככה), אולם דגדג לי לנסות משהו קצת אחר.
אז ניסיתי
את גירסת הקוקוס הכנתי כפי שאני מכינה כדורי קוקוס תמרים- טחנתי קוקוס לחמאה והוספתי תותים ובסוף שיטחתי בתבנית ונתתי לזה להתקשות לגמרי (אפשר מהר יותר במקרר).
אח"כ חתכתי לקוביות קטנות.
בגירסת החמאה טחנתי תותים עם חמאה, אולם זה לא יצא מספיק מתקתק, אז הוספתי קצת תמרים. זה עזר.
קצת קשה לאכול את זה כמו שזה. זה גם לא יציב כמו חמאת הקוקוס, אלא רך יותר, אז אני שומרת במקרר. מתאים לשילוב בשייקים, לרטבים למיניהם ומתארת לעצמי שילך טוב על לחם/ פנקייק ובעוגות.
נסיון מעניין
אז נכון שטוחנים פה תותים כאילו אין מחר (יש לי ילד שיכול לחיות על תותים, מאז שהוא פיצקלע הוא ככה), אולם דגדג לי לנסות משהו קצת אחר.
אז ניסיתי
מימין עם חמאת קוקוס משמאל עם חמאה וקצת תמרים, אחרת זה דיי חמצמץ |
את גירסת הקוקוס הכנתי כפי שאני מכינה כדורי קוקוס תמרים- טחנתי קוקוס לחמאה והוספתי תותים ובסוף שיטחתי בתבנית ונתתי לזה להתקשות לגמרי (אפשר מהר יותר במקרר).
אח"כ חתכתי לקוביות קטנות.
בגירסת החמאה טחנתי תותים עם חמאה, אולם זה לא יצא מספיק מתקתק, אז הוספתי קצת תמרים. זה עזר.
קצת קשה לאכול את זה כמו שזה. זה גם לא יציב כמו חמאת הקוקוס, אלא רך יותר, אז אני שומרת במקרר. מתאים לשילוב בשייקים, לרטבים למיניהם ומתארת לעצמי שילך טוב על לחם/ פנקייק ובעוגות.
נסיון מעניין
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה