התחשק לי צ'יפס גזר כזה, אולם לא היה לי זמן לחכות עד שהם יהיו מוכנים בתנור, כמו שאני נוהגת לעשות פעמים רבות.
לכן החלטתי להקפיץ אותם בסיר
חומרים
2 גזרים גדולים
1-2 כפות שמן קוקוס
מלח גס
אופן ההכנה
חותכים גזרים למקלות
בסיר/ ווק מחממים שמן קוקוס וכשהוא חם זורקים פנימה את הגזרים ומערבבים היטב במשך כ-10 דקות. הגזרים הופכים "עמומים" קצת יותר בצבע.
זורקים את המלח פנימה ומערבבים עוד קצת
מוסיפים מעט נוזלים, סוגרים עם מכסה לכמה דקות, כדי שהכל יתבשל ויתאדה ומכבים את האש.
עניין של כ10-15 דקות והכל מוכן
תוספת נפלאה לכל ארוחה!
לכן החלטתי להקפיץ אותם בסיר
חומרים
2 גזרים גדולים
1-2 כפות שמן קוקוס
מלח גס
אופן ההכנה
חותכים גזרים למקלות
בסיר/ ווק מחממים שמן קוקוס וכשהוא חם זורקים פנימה את הגזרים ומערבבים היטב במשך כ-10 דקות. הגזרים הופכים "עמומים" קצת יותר בצבע.
זורקים את המלח פנימה ומערבבים עוד קצת
מוסיפים מעט נוזלים, סוגרים עם מכסה לכמה דקות, כדי שהכל יתבשל ויתאדה ומכבים את האש.
עניין של כ10-15 דקות והכל מוכן
תוספת נפלאה לכל ארוחה!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה