את כדורי הקוקוס תמרים אני מכינה כל הזמן.
הם ה goto שלנו כשרוצים לארח, או משהו קטן ליד שתייה חמה, או במקום ארוחה של ממש, או בנוסף לארוחה. תבחרו!
מדיי פעם יוצא לי להכין אותם בואריאציות שונות, כמו למשל להוסיף תבלינים כמו ג'ינג'ר והל טחונים, או להוסיף שוקולד מריר וכו'.
הפעם לקחתי את הבסיס הזה והפכתי אותם לפרלינים קצת אחרים.
קשה לי לומר מה היו הכמויות בדיוק, אולם הרעיון ברור:
במעבד מזון/ בלנדר חזק מעבדים קוקוס וכמה חופני אגוזים (אני השתמשתי בשקדים, מקדמיה, מעט קשיו וברזיל) למעין חמאת אגוזים/ קוקוס שכזו, רכה, בדומה לחמאת הקוקוס הרגילה שלי.
מוסיפים קנמון, לפי הטעם, 1-2 קוביות שוקולד מריר (90% בשבילי) ומעט דבש.
*** לדפ"מ SCD אפשר להכין ללא השוקולד ***
מערבלים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
מכניסים לתבניות של שוקולד לפי רצונכם, או מגלגלים בידיים לכדורים קטנים. אפשר לגלג בקוקוס אם רוצים, או באבקת קקאו איכותית להגברת האפקט הפרליני, כרצונכם.
מניחים במקרר כדי שיתקשו ויתמצקו קצת ו....זהו הם מוכנים.
כדאי לשמור אותם במקרר, אחרת הם עשויים להיות רכים מדיי, ולהוציא לפני ההגשה/ אכילה
הם ה goto שלנו כשרוצים לארח, או משהו קטן ליד שתייה חמה, או במקום ארוחה של ממש, או בנוסף לארוחה. תבחרו!
מדיי פעם יוצא לי להכין אותם בואריאציות שונות, כמו למשל להוסיף תבלינים כמו ג'ינג'ר והל טחונים, או להוסיף שוקולד מריר וכו'.
הפעם לקחתי את הבסיס הזה והפכתי אותם לפרלינים קצת אחרים.
קשה לי לומר מה היו הכמויות בדיוק, אולם הרעיון ברור:
במעבד מזון/ בלנדר חזק מעבדים קוקוס וכמה חופני אגוזים (אני השתמשתי בשקדים, מקדמיה, מעט קשיו וברזיל) למעין חמאת אגוזים/ קוקוס שכזו, רכה, בדומה לחמאת הקוקוס הרגילה שלי.
מוסיפים קנמון, לפי הטעם, 1-2 קוביות שוקולד מריר (90% בשבילי) ומעט דבש.
*** לדפ"מ SCD אפשר להכין ללא השוקולד ***
מערבלים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
מכניסים לתבניות של שוקולד לפי רצונכם, או מגלגלים בידיים לכדורים קטנים. אפשר לגלג בקוקוס אם רוצים, או באבקת קקאו איכותית להגברת האפקט הפרליני, כרצונכם.
מניחים במקרר כדי שיתקשו ויתמצקו קצת ו....זהו הם מוכנים.
כדאי לשמור אותם במקרר, אחרת הם עשויים להיות רכים מדיי, ולהוציא לפני ההגשה/ אכילה
יאמי! |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה