אתמול העלו לאחת מקבוצות הפליאו בפייסבוק סרטון מהיר כזה של גביניות/ קציצות כרובית קטנות וחמודות כאלה.
ואני הרי חובבת כרוביות ידועה ובשבת היו לי 5 כרוביות במקרר (!!!) אז נשארה לי אחת בשביל הניסוי החמוד הזה (שבתכלס ממש דומה לתחתית פיצת הכרובית וודאי לעוד מתכונים שהעליתי פה עם השנים)
חומרים
כרובית בינונית מבושלת/ מאודה חתוכה או מעוכה קטן קטן
1-2 ביצים (במתכון בסרטון שמים חלמון אחד, אני התחלתי מביצה אחת והרגשתי שצריך עוד אחת, אז הוספתי)
כף חמאה
כמה כפות של גבינה מגורדת (מוצרלה, פרמז'ן, קשקבל- מה שאוהבים. עדיף בלי חומרים משמרים, כמובן, אם אפשר)
מלח, פלפל
למתכון המקורי הוספתי בצל קצוץ קטן
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 220 מעלות.
מכינים תבנית עם נייר אפייה.
בקערה מניחים את כל החומרים ומערבבים.
בידיים מועכים הכל ביחד עוד קצת ויוצרים כדורים/ קציצות.
מניחים על נייר האפייה ומשגרים לתנור לכרגע שעה
הריח בבית משגע, צריך ממש להיזהר לא לאכול אותן כשהן יוצאות מהתנור חמימות ומגרות כאלה.
הן סופר טעימות חמות או קרות
קישור לסרטון המקורי למי שרוצה, מחוץ לפייסבוק
ואני הרי חובבת כרוביות ידועה ובשבת היו לי 5 כרוביות במקרר (!!!) אז נשארה לי אחת בשביל הניסוי החמוד הזה (שבתכלס ממש דומה לתחתית פיצת הכרובית וודאי לעוד מתכונים שהעליתי פה עם השנים)
חומרים
כרובית בינונית מבושלת/ מאודה חתוכה או מעוכה קטן קטן
1-2 ביצים (במתכון בסרטון שמים חלמון אחד, אני התחלתי מביצה אחת והרגשתי שצריך עוד אחת, אז הוספתי)
כף חמאה
כמה כפות של גבינה מגורדת (מוצרלה, פרמז'ן, קשקבל- מה שאוהבים. עדיף בלי חומרים משמרים, כמובן, אם אפשר)
מלח, פלפל
למתכון המקורי הוספתי בצל קצוץ קטן
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 220 מעלות.
מכינים תבנית עם נייר אפייה.
בקערה מניחים את כל החומרים ומערבבים.
בידיים מועכים הכל ביחד עוד קצת ויוצרים כדורים/ קציצות.
מניחים על נייר האפייה ומשגרים לתנור לכרגע שעה
הריח בבית משגע, צריך ממש להיזהר לא לאכול אותן כשהן יוצאות מהתנור חמימות ומגרות כאלה.
הן סופר טעימות חמות או קרות
קישור לסרטון המקורי למי שרוצה, מחוץ לפייסבוק
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה