אתם יודעים שאני דוגלת באוכל אמיתי, הקרוב למקורו שאינו מעובד.
הכנה בייתית ככל הניתן (בבית שלנו או של אחרים). זו אחת הסיבות לפתיחת וניהול הבלוג הזה- דא!
ועם זאת כולנו חיים בעולם המודרני עמוס המטלות, התעסקויות ו"צריכים", שאינו שופע בזמן מיותר.
ולכן אני מוצאת שיש לנו צורך לפעמים בקיצורי דרך במטבח.
כלומר, לא להכין את הכל מאפס, אלא להיעזר במוצרים מוכנים, או מוכנים בחלקם. וכל זאת מבלי לוותר על מה שחשוב בעינינו- יש לי דרישות!
שהמוצר לא יכיל שמנים מזוככים ומעובדים, ולא סוכר, ולא חומרי טעם וריח, לא מונוסודיום ולא מיני עמילנים וקמחים וצבעי מאכל וכל חומר שאינו מזון.
אני לא הוזה! יש מוצרים כאלה. האמת היא שיש יותר ויותר, בעיקר בזכות שווקי איכרים או כאלה דמויי שווקי הפליאו שפועלים בארץ- יש את זה וגם את זה.
מניחה שיש עוד מוצרים, אולם זו הרשימה שעלתה לי.
מוזמנים להוסיף עוד מוצרים בשמחה
אפשר גם למצוא מעדניות שמוכרות נקניקיות ומיני נקניקים ללא חומרים משמרים למיניהם או תוספות גלוטן, סוכר ושאר חומרים. אלה יכולים להיוות בסיס לארוחה מהירה ומזינה.
הכנה בייתית ככל הניתן (בבית שלנו או של אחרים). זו אחת הסיבות לפתיחת וניהול הבלוג הזה- דא!
ועם זאת כולנו חיים בעולם המודרני עמוס המטלות, התעסקויות ו"צריכים", שאינו שופע בזמן מיותר.
ולכן אני מוצאת שיש לנו צורך לפעמים בקיצורי דרך במטבח.
כלומר, לא להכין את הכל מאפס, אלא להיעזר במוצרים מוכנים, או מוכנים בחלקם. וכל זאת מבלי לוותר על מה שחשוב בעינינו- יש לי דרישות!
שהמוצר לא יכיל שמנים מזוככים ומעובדים, ולא סוכר, ולא חומרי טעם וריח, לא מונוסודיום ולא מיני עמילנים וקמחים וצבעי מאכל וכל חומר שאינו מזון.
אני לא הוזה! יש מוצרים כאלה. האמת היא שיש יותר ויותר, בעיקר בזכות שווקי איכרים או כאלה דמויי שווקי הפליאו שפועלים בארץ- יש את זה וגם את זה.
מניחה שיש עוד מוצרים, אולם זו הרשימה שעלתה לי.
מוזמנים להוסיף עוד מוצרים בשמחה
אולי קיצור הדרך הנפוץ ביותר- ירקות קפואים זמינים תמיד גם לא בעונתם (גם על זה אפשר להתדיין מתישהו) מהירים להכנה ולאכילה בד"כ הערכים התזונתיים של הירקות נשמרים בתהליך ההקפאה |
שימורי עגבניות למיניהם: עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ועוד ללא חומרים משמרים, תוספות סוכר ועוד יש כמה חברות שמוכרות מוצרים כאלה- קיראו תוויות! גירסא בייתית של קטשופ/ רסק עגבניות מתובל |
חמאת קוקוס למי שלא יכול/ רוצה להכין לבד בבית |
ממליצה בחום על מרינדו, על המזווה, על הלגה וורסט ואם אתם מכירים עוד מקומות שבהם מכינים נקניקים ונקניקיות 100% בשר, אתם מוזמנים לכתוב עליהם בתגובות ואוסיף אותם בשמחה לרשימה המכובדת הזו.
בחו"ל יש עוד לא מעט אפשרויות שעדיין אינן זמינות בארץ, מקווה שיגיעו!
למשל מיונז משמנים איכותיים (ולא קנולה, סויה, חמניות וכד'), כי לא תמיד יש כוח להכין לבד בבית
במה אתם משתמשים כדי לקצר תהליכים במטבח?
בחו"ל יש עוד לא מעט אפשרויות שעדיין אינן זמינות בארץ, מקווה שיגיעו!
למשל מיונז משמנים איכותיים (ולא קנולה, סויה, חמניות וכד'), כי לא תמיד יש כוח להכין לבד בבית
מישהו ניסה ויכול לספר איזה טעם יש לו? |
במה אתם משתמשים כדי לקצר תהליכים במטבח?
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה