החגים האלה היו נפלאים!!!
זמן איכות מעולה עם המשפחה, חברים ועם נופי ארץ ישראל.
היינו בפסטיבל הדיג'רידו המעולה, ביקרנו חברים שלא ראינו המוווון זמן, עשינו כמה גיחות לים, קמפינג (ממליצה על משק חפר המצויין שבאבירים) ועשינו כמה מסלולי טיול כייפיים.
אכלנו אוכל מעולה בחוץ בטבע, אצל חברים וגם בכמה מסעדות.
במהלך הימים האלה הצלחתי ללקט כמה מתכונים חדשים שחלקם אומצו מיד אל מטבחנו כששבנו הבייתה
זמן איכות מעולה עם המשפחה, חברים ועם נופי ארץ ישראל.
היינו בפסטיבל הדיג'רידו המעולה, ביקרנו חברים שלא ראינו המוווון זמן, עשינו כמה גיחות לים, קמפינג (ממליצה על משק חפר המצויין שבאבירים) ועשינו כמה מסלולי טיול כייפיים.
אכלנו אוכל מעולה בחוץ בטבע, אצל חברים וגם בכמה מסעדות.
במהלך הימים האלה הצלחתי ללקט כמה מתכונים חדשים שחלקם אומצו מיד אל מטבחנו כששבנו הבייתה
סלט מהמם של שירלי פומלית אדומה מפוררת היטב עם צנוברים, בצל ירוק/ עירית ושמן זית, מלח, פלפל להתעלף!!! |
קמפינג ביער |
אחת מעמדות הטעינה באתר הקמפינג |
כה שונה מהנוף המדברי |
טחינה גאונית של רוני מערבבים טחינה גולמית עם יוגורט ו... זהו לא ממש צריך לימון או מים. אולי קצת מלח (לא בטוח אפילו) |
המשחק של הגדולה- טונה מעושנת |
היה להיט! לא משנה כמה עושים מזה, זה תמיד מתחסל [אני לא סובלת טונה!!!] |
פיקניק ארוחת בוקר על הסלעים מול הנוף בגליל |
בבור מים בדרך חיכתה לנו הפתעה- סלמנדרה מקומית! |
ארז מצא ארז! |
הלהיט החדש של בעלי- כרובית שלמה חלוטה וצרובה בתנור "הכרובית של אמנון" מביאים לרתיחה בסיר, מנמיכים את האש ומבשלים עוד מספר דקות לריכוך קל |
מכניסים לתנור על חום של כ-200 מעלות, כדאי על טורבו/ גריל לעוד מספר דקות עם שמ"ז ומלח יוצא מעדן!!! |
ארוחת ערב אחרונה בדרך הבייתה הייתה ב צ'ופצ'ופ הוד השרון [התמונה לא משהו, אני יודעת. היה חשוך והיינו ממוקדים באוכל. זה התירוץ שלי ] היה שווה לעשות סיבוב קצר ממסלול הנסיעה שלנו נהננו כ"כ!!! בעלי ברר על אופן הכנת הבטטות ובארוחת החג הבאה הכנו כאלה |
על המלח מניחים בטטות גדולות ושמנות! מכניסים לתנור על החום המקסימלי למשך כשעה וחצי ואז מקטינים את האש ל-100 מעלות וממשיכים לאפות עוד 1.5-2 שעות |
חוצים את הבטטות, מתעלפים מהריח ומהמראה מזליפים שמן זית ומלח ומגישים טעים!!! אפשר להוסיף מעל מה שרוצים שירי חברתי סיפרה לי פעם שהיא מכינה כך בטטות (שכחתי מזה...) ואז מוסיפה מעל טחינה גולמית וסילאן- נשמע מדהים, נכון? |
הנוף המדברי מכביש 10 הכביש הסגור תמיד על גבול מצרים (נפתח רק במהלך סוכות) |
מה אתם עשיתם בחגים?
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה