מנה פשוטה, צבעונית וטעימה כל כך
חומרים
כמה סלקים שתרצו, ממליצה לגוון בצבעים אם תוכלו- סגולים וצהובים גם
שמן קוקוס/ זית/ חמאה
כוס מיץ תפוזים (מ-2 תפוזים לערך)
2 כפות חומץ בלסמי
מלח, פלפל, אבקת שום/ שום קצוץ
אופן ההכנה
חותכים את הסלקים לקוביות בגודל ביס.
מחממים במחבת את השמן לבחירתכם ומכניסים את קוביות הסלק.
מערבבים היטב במשך כ-10 דקות. שיהיו מצופים היטב, שלא יידבקו, שלא יישרפו
מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומכסים למשך 10-15 דקות, או עד שהסלקים מתרככים לטעמכם
מגישים חם או קר, לשיקולכם- טעים באותה המידה!
חומרים
כמה סלקים שתרצו, ממליצה לגוון בצבעים אם תוכלו- סגולים וצהובים גם
שמן קוקוס/ זית/ חמאה
כוס מיץ תפוזים (מ-2 תפוזים לערך)
2 כפות חומץ בלסמי
מלח, פלפל, אבקת שום/ שום קצוץ
אופן ההכנה
חותכים את הסלקים לקוביות בגודל ביס.
מחממים במחבת את השמן לבחירתכם ומכניסים את קוביות הסלק.
מערבבים היטב במשך כ-10 דקות. שיהיו מצופים היטב, שלא יידבקו, שלא יישרפו
מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומכסים למשך 10-15 דקות, או עד שהסלקים מתרככים לטעמכם
מגישים חם או קר, לשיקולכם- טעים באותה המידה!
בתאבון! |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה