לא עוד שאריות ביסקוויטים למיניהם, חלב, סוכר ושאר רכיבים.
כדורי השוקולד האלה מכילים רכיבים מזינים ביותר.
מתאימים כקינוח, כמיני ארוחה ביחד עם כמה פירות, או שמנת של פעם/ יוגורט וכו'.
כיף להביא אותם לארועים, ימי הולדת, לחברה או קרובה שילדה לא מזמן.
הם מבוססים על חמאת קוקוס, כך שאם אינכם אוהבים קוקוס, המתכון הזה אינו מיועד לכם...
ניתן להכין לבד חמאת קוקוס, או לקנות אותה (זה נקרא בארץ "ממרח קוקוס" כי למועצת החלב יש מונופול על המונח "חמאה"...) ויש כבר כמה וכמה חברות שמוכרות חמאת קוקוס
חומרים
8-10 כפות חמאת קוקוס (אני משערת פה, כי נוהגת להכין את הכדורים למיניהם מייד אחרי שמכינה את חמאת הקוקוס שלי ולא פשוט לי להעריך את הכמות שישנה בבלנדר)
10-15 תמרים (אנחנו מעדיפים ברהי)
2-3 כפות אבקת קקאו איכותית ללא תוספות סוכר וחומרים למיניהם
אופציונלי: 2-3 כפות חמאת שקדים/ אגוזים
כפית קנמון
כפית תמצית וניל אמיתית
*** ניתן להוסיף תבלינים וטעמים, כמו: הל טחון, ג'ינג'ר טחון, פלפל צ'ילי, תמציות טעם נוספות (חפשו את האמיתיות) ועוד
אופן ההכנה
במעבד מזון או בבלנדר חזק מערבלים ביחד את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.
מעבירים לקערה ומגלגלים לכדורים, לפי הגודל הרצוי לכם.
מניחים בכלי ושומרים במקרר, שם הכדורים יתקשו.
אם תעמדו בזה, זה יוכל להחזיק למשך זמן רב.
בהצלחה עם זה...
כדורי השוקולד האלה מכילים רכיבים מזינים ביותר.
מתאימים כקינוח, כמיני ארוחה ביחד עם כמה פירות, או שמנת של פעם/ יוגורט וכו'.
כיף להביא אותם לארועים, ימי הולדת, לחברה או קרובה שילדה לא מזמן.
הם מבוססים על חמאת קוקוס, כך שאם אינכם אוהבים קוקוס, המתכון הזה אינו מיועד לכם...
ניתן להכין לבד חמאת קוקוס, או לקנות אותה (זה נקרא בארץ "ממרח קוקוס" כי למועצת החלב יש מונופול על המונח "חמאה"...) ויש כבר כמה וכמה חברות שמוכרות חמאת קוקוס
חומרים
8-10 כפות חמאת קוקוס (אני משערת פה, כי נוהגת להכין את הכדורים למיניהם מייד אחרי שמכינה את חמאת הקוקוס שלי ולא פשוט לי להעריך את הכמות שישנה בבלנדר)
10-15 תמרים (אנחנו מעדיפים ברהי)
2-3 כפות אבקת קקאו איכותית ללא תוספות סוכר וחומרים למיניהם
אופציונלי: 2-3 כפות חמאת שקדים/ אגוזים
כפית קנמון
כפית תמצית וניל אמיתית
*** ניתן להוסיף תבלינים וטעמים, כמו: הל טחון, ג'ינג'ר טחון, פלפל צ'ילי, תמציות טעם נוספות (חפשו את האמיתיות) ועוד
אופן ההכנה
במעבד מזון או בבלנדר חזק מערבלים ביחד את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.
מעבירים לקערה ומגלגלים לכדורים, לפי הגודל הרצוי לכם.
מניחים בכלי ושומרים במקרר, שם הכדורים יתקשו.
אם תעמדו בזה, זה יוכל להחזיק למשך זמן רב.
בהצלחה עם זה...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה