אני מאד אוהבת כרובית, זה לא סוד.
ומרבה להכין כרובית אפויה בתנור בשמן קוקוס/ זית עם מלח בלבד.
הכי טעים.
כולם פה טורפים את זה.
אני מכינה לפעמים גם תבשיל כרובית בקארי, בסגנון הודי.
מעולם לא חשבתי לנסות להכין קומבינציה כזו בתנור.
עד שנתקלתי במתכון הזה והחלטתי לנסות גירסא משלי.
אין על השראה...
ויש גם התאמה לעוקבים אחרי הפרוטוקול האוטואימוני AIP (שיכולים לאכול כרובית).
כן, אני יודעת שזה מאתגר...
חומרים
ראש כרובית
2 עגבניות
בצל קטן (לבן או סגול)
4 כפות שמן קוקוס (, כן, אפשר להחליף לזית)
כף תערובת קארי
מלח, פלפל
כפית אבקת שום
כפית כורכום
כפית כמון
*** התאמה לפרוטוקול האוטואימוני AIP: פיסת דלעת מבושלת במקום העגבניות
תבלינים: מלח, כורכום, שום, ג'ינג'ר ועלים ירוקים לפי הטעם וההעדפה (ממליצה על כוסברה!)
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חותכים ומפרקים את הכרובית לפרחים קטנים יחסית ומפזרים בתבנית אפייה
במעבד מזון מעבדים את העגבניות, הבצל, שמן הקוקוס והתבלינים לתערובת אחידה
שופכים על הכרובית ומערבבים היטב כדי שהרוטב יכסה את כל הכרוביות הקטנות
מכניסים לתנור לכשעה , או עד שהכרובית רכה ואפויה היטב
בתאבון!
ומרבה להכין כרובית אפויה בתנור בשמן קוקוס/ זית עם מלח בלבד.
הכי טעים.
כולם פה טורפים את זה.
אני מכינה לפעמים גם תבשיל כרובית בקארי, בסגנון הודי.
מעולם לא חשבתי לנסות להכין קומבינציה כזו בתנור.
עד שנתקלתי במתכון הזה והחלטתי לנסות גירסא משלי.
אין על השראה...
ויש גם התאמה לעוקבים אחרי הפרוטוקול האוטואימוני AIP (שיכולים לאכול כרובית).
כן, אני יודעת שזה מאתגר...
חומרים
ראש כרובית
2 עגבניות
בצל קטן (לבן או סגול)
4 כפות שמן קוקוס (, כן, אפשר להחליף לזית)
כף תערובת קארי
מלח, פלפל
כפית אבקת שום
כפית כורכום
כפית כמון
*** התאמה לפרוטוקול האוטואימוני AIP: פיסת דלעת מבושלת במקום העגבניות
תבלינים: מלח, כורכום, שום, ג'ינג'ר ועלים ירוקים לפי הטעם וההעדפה (ממליצה על כוסברה!)
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חותכים ומפרקים את הכרובית לפרחים קטנים יחסית ומפזרים בתבנית אפייה
במעבד מזון מעבדים את העגבניות, הבצל, שמן הקוקוס והתבלינים לתערובת אחידה
שופכים על הכרובית ומערבבים היטב כדי שהרוטב יכסה את כל הכרוביות הקטנות
מכניסים לתנור לכשעה , או עד שהכרובית רכה ואפויה היטב
מנה טעימה להפליא! |
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה