"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום ראשון, 20 במאי 2018

קולרבי צלוי

לא יאומן מה הלהיט החדש אצל צמד הצעירים שלנו



זה התחיל לגמרי במקרה, עם קולרבי וגזר שנשארו מקופסאות ביה"ס/ גן שלהם.
בארוחת הצהריים חתכתי אותם לרצועות וצליתי בשמן זית ונשנשתי לי בארוחה. וככה הצעתי להם לטעום, כי הם ממש אוהבים קולרבי.
אז בהתחלה זה היה: "מה??? מה זה? קולרבי צלוי???"
ואח"כ זה היה: "יאם!!! אפשר עוד?"
בערב כבר קבלתי בקשה מפורשת להכין קולרבי צלוי, וגם בערב שאחריו

בפעם הראשונה זה חוסל מהר

אז הכנתי עוד...

"תצלמי אותי עם הקולרבי"


מה אומר- אני נהנית מרגעים כאלה לאללה!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה