אין לי זמן למשהו מסובך
רוצה משהו חמים וטעים, עם טעם מלוח- גבינתי כזה
פותחת מקרר, מותיאה כמה דברים שפשוט נמצאים שם ומכינה לי ארוחת ערב ובוהוריים למחר
חומרים
6 ביצים
1/2 מיכל שמנת של פעם (אפשר גם מיכל שלם, או גבינת שמנת)
4-5 כפות גבינה מגורדת (מוצרלה, נועם, קשקבל- מה שיש)
1-2 כפות ירקות מיובשים (אני השתמשתי בתערובת גניש של "התבלינים של איילת" שהיא פשוט נשנוש טעים כפי שהיא ותוספת מעולה להמון דברים)
1-2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
זה באמת פשוט פשוט...
מערבבים את הכל בקערה אחת
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שופכים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור לאפייה של 20-30 דקות, או עד שהכל נראה תפוח ומוכן (זה קצת יצנח בהמשך, אז לא לדאוג)
אפשר להכין את זה במהירות לקראת ארוחת ערב/ בוקר/ צהריים וגם לשמור את השאריות במקרר ליום שאחרי ולחמם לפני הארוחה
רוצה משהו חמים וטעים, עם טעם מלוח- גבינתי כזה
פותחת מקרר, מותיאה כמה דברים שפשוט נמצאים שם ומכינה לי ארוחת ערב ובוהוריים למחר
חומרים
6 ביצים
1/2 מיכל שמנת של פעם (אפשר גם מיכל שלם, או גבינת שמנת)
4-5 כפות גבינה מגורדת (מוצרלה, נועם, קשקבל- מה שיש)
1-2 כפות ירקות מיובשים (אני השתמשתי בתערובת גניש של "התבלינים של איילת" שהיא פשוט נשנוש טעים כפי שהיא ותוספת מעולה להמון דברים)
1-2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
זה באמת פשוט פשוט...
מערבבים את הכל בקערה אחת
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שופכים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור לאפייה של 20-30 דקות, או עד שהכל נראה תפוח ומוכן (זה קצת יצנח בהמשך, אז לא לדאוג)
אפשר להכין את זה במהירות לקראת ארוחת ערב/ בוקר/ צהריים וגם לשמור את השאריות במקרר ליום שאחרי ולחמם לפני הארוחה
הפשטידה הכי מהירה שלי אבר הירקות המיובשים ממש משדרגים כשאין זמן וחשק להשקעות נוספות |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה