אני שמה לב שהרבה מהמתכונים שלי הם פשוט נסיון למצוא את הדברים הכי קלים ופשוטים שאינם דורשים יותר מדיי השקעה במטבח.
אני יודעת שזה נראה כאילו זה בדיוק ההיפך, אבל בפועל אם תבדקו את רוב המתכונים פה בבלוג, רובם דיי פשוטים...
כך גם חזה העוף הזה.
אני בד"כ קונה חזה עוף ואז חותכת נתחים קטנים ואו מקפיצה, או מכינה בתנור, או משלבת בתבשיל כזה או אחר.
הפעם התעצלתי ממש ולא התחשק לי לעמוד ולחתוך מראש.
אז הנחתי בקערה, שפכתי מעל מרינדה ושיגרתי לתנור שחומם מראש לכ-25 דקות
אחרי שחזות העוף במרינדה יצאו אני יכולה לחתוך ממש בקלות, או לתת לכל אחד נתח ושהם יחתכו בעצמם.
אני חושבת שזה פשוט גאוני!
חומרים
חזה עוף- שלם, חתוך, שניצלים- כל מה שעובד בשבליכם
מרינדה של: שמן קוקוס, רוטב סויה (ללא גלוטן), חרדל, סילאן/ דבש לפי הטעם, שום גבישי, פלפל שחור ואם צריך תוספיו עוד קצת מלח
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
שוטפים את חזה העוף ומניחים בקערה.
מערבבים את כל החומרים למרינדה ושופכים מעל העוף.
אם יש לכם זמן, תנו למרינדה לשבת קצת על העוף, לספיגת טעמים. אפשר אפילו להכניס ללילה במקרר.
אם אין לכם זמן, שיפכו, ערבבו ושגרו לתנור
25 דקות בתנור בערך ואפשר להוציא, אם לא בטוחים חותכים מעט את חזה העוף ומציצים פנימה, כדי לראות שהכל עשוי ומוכן.
ו...זהו, יש לכם חזה עוף במרינדה לארוחה.
ביחד עם אורז, ירקות בתנור (אם כבר התנור עובד, תכניסו פנימה גם תבנית עם ירקות...), סלטים ועוד
בתאבון!
אני יודעת שזה נראה כאילו זה בדיוק ההיפך, אבל בפועל אם תבדקו את רוב המתכונים פה בבלוג, רובם דיי פשוטים...
כך גם חזה העוף הזה.
אני בד"כ קונה חזה עוף ואז חותכת נתחים קטנים ואו מקפיצה, או מכינה בתנור, או משלבת בתבשיל כזה או אחר.
הפעם התעצלתי ממש ולא התחשק לי לעמוד ולחתוך מראש.
אז הנחתי בקערה, שפכתי מעל מרינדה ושיגרתי לתנור שחומם מראש לכ-25 דקות
אחרי שחזות העוף במרינדה יצאו אני יכולה לחתוך ממש בקלות, או לתת לכל אחד נתח ושהם יחתכו בעצמם.
אני חושבת שזה פשוט גאוני!
חומרים
חזה עוף- שלם, חתוך, שניצלים- כל מה שעובד בשבליכם
מרינדה של: שמן קוקוס, רוטב סויה (ללא גלוטן), חרדל, סילאן/ דבש לפי הטעם, שום גבישי, פלפל שחור ואם צריך תוספיו עוד קצת מלח
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
שוטפים את חזה העוף ומניחים בקערה.
מערבבים את כל החומרים למרינדה ושופכים מעל העוף.
אם יש לכם זמן, תנו למרינדה לשבת קצת על העוף, לספיגת טעמים. אפשר אפילו להכניס ללילה במקרר.
אם אין לכם זמן, שיפכו, ערבבו ושגרו לתנור
25 דקות בתנור בערך ואפשר להוציא, אם לא בטוחים חותכים מעט את חזה העוף ומציצים פנימה, כדי לראות שהכל עשוי ומוכן.
ו...זהו, יש לכם חזה עוף במרינדה לארוחה.
ביחד עם אורז, ירקות בתנור (אם כבר התנור עובד, תכניסו פנימה גם תבנית עם ירקות...), סלטים ועוד
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה