תוך כדי שאנחנו מתכתבות בוואטסאפ עינת טלמון חברתי (ואחת משותפותיי לכתיבת "המדריך הישראלי להנקה") שלחה לי את התמונה הזו, של מה שהם מכינים לשבת
ישר ביקשתי רשות להעלות את זה גם בבלוג 😀
אז מה יש שם בפנים?
"מה שאת רואה- כרעיים, ביצים ונתח בקר לחמין (הכול אורגני/ללא אנטיביוטיקה/חי בריא). סוג של חמין במובן שזה הולך להתבשל בתנור שעות. אין ממש מתכון...זה כל מה שאת רואה וראשי שום שלמים כשהתיבול הוא שמן זית, מלח/פלפל, קצת כמון, שום גבישי.
מתאים לאמרה היהודית מהתקופות שחתונות היו בשידוך שחמין כמו החתן... מה שיוצא."
אני ממש בטוחה שזה יצא נ-ה-ד-ר!
ישר עושה לי חשק להכין משהו דומה.
ולכם?
ישר ביקשתי רשות להעלות את זה גם בבלוג 😀
אז מה יש שם בפנים?
"מה שאת רואה- כרעיים, ביצים ונתח בקר לחמין (הכול אורגני/ללא אנטיביוטיקה/חי בריא). סוג של חמין במובן שזה הולך להתבשל בתנור שעות. אין ממש מתכון...זה כל מה שאת רואה וראשי שום שלמים כשהתיבול הוא שמן זית, מלח/פלפל, קצת כמון, שום גבישי.
מתאים לאמרה היהודית מהתקופות שחתונות היו בשידוך שחמין כמו החתן... מה שיוצא."
אני ממש בטוחה שזה יצא נ-ה-ד-ר!
ישר עושה לי חשק להכין משהו דומה.
ולכם?
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה