אני לא בטוחה מה תפס אותי יותר- השם המעולה, הלוק הבלאגניסטי או הטעם.
מה הביג דיל? כולה עוד דרך להכין תפוחי אדמה.
בצורה טעימה ודיי קלילה.
אחרי שהכנתי את זה בפעם הראשונה, הילדים לא הבינו למה הכנתי בפעם הבאה אחרת...
מבינה אותם, זה טעים!
זה כ"כ פשוט שאין לי ממש מתכון.
מתחילים מלבשל תפו"א בשלמותם, עד להתרככות. לא התרככות של פירה, אלא התרככות רגילה, נעימה כזו
אם יש לכם תפו"א גדולים, אפשר לחתוך אותם לחלקים. רק לא לקטנים מדיי
מניחים בתבנית שהכינותי מראש ופה מגיע הסמאש smash
מועכים כל תפוד- ביד או עם מזלג.
מעל כל תפוד מזליפים שמן זית בנדיבות ותבלינים (אני שמתי מלח ואבקת שום, אפשר להתפרע פה, לפי הדמיון והטעם).
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180-200 מעלות לכשעה.
או עד שהתפודים משחימים להם, מפיצים ריח להתעלף ומוכנים לאכילה
אוכלים כמו שזה, או עם שמנת או עם קציצות או עם טופינג לתפוד- כיד הדמיון.
זה באמת טעים ביותר!
מה הביג דיל? כולה עוד דרך להכין תפוחי אדמה.
בצורה טעימה ודיי קלילה.
אחרי שהכנתי את זה בפעם הראשונה, הילדים לא הבינו למה הכנתי בפעם הבאה אחרת...
מבינה אותם, זה טעים!
זה כ"כ פשוט שאין לי ממש מתכון.
מתחילים מלבשל תפו"א בשלמותם, עד להתרככות. לא התרככות של פירה, אלא התרככות רגילה, נעימה כזו
אם יש לכם תפו"א גדולים, אפשר לחתוך אותם לחלקים. רק לא לקטנים מדיי
מניחים בתבנית שהכינותי מראש ופה מגיע הסמאש smash
מועכים כל תפוד- ביד או עם מזלג.
מעל כל תפוד מזליפים שמן זית בנדיבות ותבלינים (אני שמתי מלח ואבקת שום, אפשר להתפרע פה, לפי הדמיון והטעם).
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180-200 מעלות לכשעה.
או עד שהתפודים משחימים להם, מפיצים ריח להתעלף ומוכנים לאכילה
אוכלים כמו שזה, או עם שמנת או עם קציצות או עם טופינג לתפוד- כיד הדמיון.
זה באמת טעים ביותר!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה