בחודשים האחרונים התחלתי להכין קפיר על בסיס קבוע.
קפיר הוא משקה מותסס הדומה ליוגורט המוכן בעזרת התססת חלב ע"י גרגירי קפיר.
קבלתי גרגירי קפיר משכנה שהגרגירים התרבו אצלה והתחלתי לשחק איתם 😃
את הגרגירים שוטפים היטב במים ומתחילים את הכל מההתחלה שוב, עם מנה חדשה של חלב
גרגירי קפיר |
סינון משקה הקפיר מהגרגירים |
אני כמובן לא יכולה לקבל הוראות ופשוט לעשות אותן as is בלי לנסות כל מיני דברים מעניינים. אז הלכתי לבדוק גם מה יקרה אם החלב יהיה חלב קוקוס ולא רק חלב פרה.
ומה יקרה אם זה בכלל לא יהיה חלב שם בפנים, אלא שמנת מתוקה.
יצאו לי אחלה תוצאות
קפיר קוקוס הגרגירים תססו עם חלב קוקוס |
סרטון ששלחה לי חברה שעוררה את גרגירי הקפיר שלה מתרדמת ההקפאה והצליחה להכין מהם שמנת חמוצה אחרי שסיפרתי לה על זה.
הגרגירים תססו על שמנת מתוקה
נשאר כמובן רק לשתות את הקפיר או לשלב אותו במנות שונות
ארוחה מהירה של קערת ירקות בתנור- אנטיפסטי- עם קפיר קוקוס |
משרה מתובל לטנדורי כרובית |
טנדורי כרובית |
קערת בוקר עם קפיר קוקוס |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה