מנה בהשראה הודית עם טעמים וניחוחות שתורמים לגעגועים
אין יום שלא יתאים לי לאכול מנה כזו |
כחובבת כרובית מושבעת אני מוכנה לנסות שלל דרכים להכין אותה ומאחר ומרבית בני הבית שותפים לאהבה הזו לכרובית, יש לי פרטנרים וזה תמיד כיף.
חומרים
כרובית בגודל הרצוי לכם
יוגורט/ קפיר
שמן זית/ קוקוס
שפע תבלינים: מלח, פלפל, שום קצוץ/ אבקת שום, קארי בשפע, אקסטרה חריף אם אוהבים
כוסברה לקישוט מעל (כן, אפשר לוותר)
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
חותכים את הכרובית לפרחים בגודל הרצוי לכם. אפשר יחסית גדולים או קטנים.
בקערה מערבבים ביחד את הקפיר, שמן הזית והתבלינים ללא הכוסברה
מתחילים להריח את זה |
מניחים את הכרובית בתבנית ושופכים מעליה את תערובת הקפיר והתבלינים.
מערבבים היטב
הכרובית נכנסה לתנור לכשעה, או עד שהיא מתרככת לדרגה מספקת עבורכם. אם משתמשים בטורבו זה יכול להיות מהיר יותר וגם קריספי
ארוחה שלמה בתנור |
כשהכרובית מוכנה מעבירים לקערה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך ומפזרים כוסברה מעל |
ארוחה מהנה של עוף, תפו"א, טנדורי כרובית וסלט |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה