ברצינות.
הפסח הזה עם הקמפינג והחופש והחנויות בהן אני רגילה לקנות שסגורות...
כן, אני יודעת שרואים פה כמה דברים, אולם אלה שאריות של השאריות. המקרר שלי אף פעם לא נראה ככה!
הזדמנות לחסל הכל באמת, לנקות טוב (מי אמר שמנקים לפני פסח? הסטארט אפ זה דווקא אחרי פסח) ואז להעמיס בכל טוּב האוכל
הפסח הזה עם הקמפינג והחופש והחנויות בהן אני רגילה לקנות שסגורות...
כן, אני יודעת שרואים פה כמה דברים, אולם אלה שאריות של השאריות. המקרר שלי אף פעם לא נראה ככה!
הזדמנות לחסל הכל באמת, לנקות טוב (מי אמר שמנקים לפני פסח? הסטארט אפ זה דווקא אחרי פסח) ואז להעמיס בכל טוּב האוכל
בצל יש |
גם גזר מאיזה שק ענק שבעלי קיבל לפני החג |
כמה עלי קייל שנשארו במקרר וכמה עלי מנגולד שנקטפו בחוץ (יש ימבה!) |
3 "עגבניות ליקופן" שחייבות להתבשל. היום |
שום ירוק שתלוי לייבוש כבר וחצי חבילת כוסברה שעוד נשארה |
כמובן שבתוספת מלח גס, פלפל גרוס, כמה כפות מים ושמן קוקוס בהתחלה ואיזה תבשיל לתפארת יצא לי. מהשאריות! |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה