"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום רביעי, 3 באפריל 2013

המקרר שלי ריק!!!

ברצינות.
הפסח הזה עם הקמפינג והחופש והחנויות בהן אני רגילה לקנות שסגורות...


כן, אני יודעת שרואים פה כמה דברים, אולם אלה שאריות של השאריות. המקרר שלי אף פעם לא נראה ככה!

הזדמנות לחסל הכל באמת, לנקות טוב (מי אמר שמנקים לפני פסח? הסטארט אפ זה דווקא אחרי פסח) ואז להעמיס בכל טוּב האוכל

בצל יש

גם גזר מאיזה שק ענק שבעלי קיבל לפני החג

כמה עלי קייל שנשארו במקרר וכמה עלי מנגולד שנקטפו בחוץ (יש ימבה!)

3 "עגבניות ליקופן" שחייבות להתבשל. היום

שום ירוק שתלוי לייבוש כבר וחצי חבילת כוסברה שעוד נשארה

כמובן שבתוספת מלח גס, פלפל גרוס, כמה כפות מים ושמן קוקוס בהתחלה
ואיזה תבשיל לתפארת יצא לי. מהשאריות!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה