אתם כבר יודעים שאני חובבת מנות המכילות שאריות למיניהן.
הרבה פעמים אחרי שאנחנו מכינים עוף בתנור, או בסיר לבישול איטי נשארות שאריות ואלה קלאסיות לסלט עוף קר של היום שאחרי.
עכשיו בקיץ זה כיף לשלב עם פירות קייצים וצבעוניים. נסו כל מיני שילובים
חומרים
שאריות של עוף מיום קודם
ראש חסה לבחירתכם, אפשר גם כמה סוגים ביחד
3-4 נקטרינות בשלות
כמה גבעולי בצל ירוק
חופן כוסברה (מי שלא אוהב יכול, כמובן, להחליף)
כמה שיני שום עדיף כאלה שנאפו ביחד עם העוף, אפשר גם טריות
שמן זית
מלח, פלפל
סילאן/ דבש
חומץ בלסמי
2-3 כפות צנוברים
אופן ההכנה
קוצצים את החסה ומניחים בקערה גדולה.
מפרידים את בשר העוף מהעצמות וחותכים את העוף לרצועות קטנות.
מניחים את העוף בקערה ויוצקים מעליהן רוטב מ: שיני שום אפויות/ טריות, שמן זית, מלח, פלפל, סילאן, חומץ בלסמי ונותנים לעוף לספוג את הטעמים.
בינתיים קוצצים את שאר הירקות ומערבבים עם החסה.
חותכים את הפירות לרצועות מתאימות, לפי מה שמתאים לפרי, את הנקטרינות למשל חתכתי לסירות בינוניות בעוביין- לא דקות ולא עבות מדיי.
במחבת חמה קולים מעט את הצנוברים, בלי שמן ותוך כדי ערבוב נונסטופ.
מוסיפים את נתחי העוף המתובלים לירוקים בקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים עוד שמן זית וחומץ בלסמי לפי הצורך ומתקנים תיבול.
מוסיפים את הפירות והצנוברים לערבוב עדין לפני ההגשה
הרבה פעמים אחרי שאנחנו מכינים עוף בתנור, או בסיר לבישול איטי נשארות שאריות ואלה קלאסיות לסלט עוף קר של היום שאחרי.
עכשיו בקיץ זה כיף לשלב עם פירות קייצים וצבעוניים. נסו כל מיני שילובים
חומרים
שאריות של עוף מיום קודם
ראש חסה לבחירתכם, אפשר גם כמה סוגים ביחד
3-4 נקטרינות בשלות
כמה גבעולי בצל ירוק
חופן כוסברה (מי שלא אוהב יכול, כמובן, להחליף)
כמה שיני שום עדיף כאלה שנאפו ביחד עם העוף, אפשר גם טריות
שמן זית
מלח, פלפל
סילאן/ דבש
חומץ בלסמי
2-3 כפות צנוברים
אופן ההכנה
קוצצים את החסה ומניחים בקערה גדולה.
מפרידים את בשר העוף מהעצמות וחותכים את העוף לרצועות קטנות.
מניחים את העוף בקערה ויוצקים מעליהן רוטב מ: שיני שום אפויות/ טריות, שמן זית, מלח, פלפל, סילאן, חומץ בלסמי ונותנים לעוף לספוג את הטעמים.
בינתיים קוצצים את שאר הירקות ומערבבים עם החסה.
חותכים את הפירות לרצועות מתאימות, לפי מה שמתאים לפרי, את הנקטרינות למשל חתכתי לסירות בינוניות בעוביין- לא דקות ולא עבות מדיי.
במחבת חמה קולים מעט את הצנוברים, בלי שמן ותוך כדי ערבוב נונסטופ.
מוסיפים את נתחי העוף המתובלים לירוקים בקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים עוד שמן זית וחומץ בלסמי לפי הצורך ומתקנים תיבול.
מוסיפים את הפירות והצנוברים לערבוב עדין לפני ההגשה
בתאבון! קיץ קריר ומענג |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה