מאחר ונשאר לי לא מעט בשר מזרוע הטלה ההיא, החלטתי להכין ממנו תבשיל משובח נוסף
חומרים
1-2 כפות שמן קוקוס
פיסת דלעת
בצל גדול
נתחי בשר טלה שנותרו מבישול קודם (אפשר גם "חדשים" או להמיר בנתחי בקר/ עוף)
1 כוס קינואה
2 כוסות ציר עצמות/ מים
חופן חמוציות
מלח, קארי, אבקת שום
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל והדלעת.
חותכים את נתחי הבשר לנתחים קטנים
שוטפים היטב את הקינואה, או משתמשים בקינואה שהושרתה לכמה שעות/ לילה במים.
בסיר רחב מחממים את שמן הקוקוס ומזהיבים את הבצל.
מוסיפים את פיסות הדלעת ומערבבים היטב במשך 5-7 דקות, עד שהדלעת דיי מתרככת
מוסיפים את התבלינים ואת נתחי הטלה וממשיכים לערבב לעוד כמה דקות.
מוסיפים את הקינואה לערבוב לעוד 1-2 דקות
שופכים פנימה את הנוזלים ביחד עם החמוציות
מביאים לרתיחה ומקטינים את האש.
ממשיכים לבשל עד שהמים נספגו. מתקנים תיבול ומגישים.
אפשר לאכול חם וגם קר
חומרים
1-2 כפות שמן קוקוס
פיסת דלעת
בצל גדול
נתחי בשר טלה שנותרו מבישול קודם (אפשר גם "חדשים" או להמיר בנתחי בקר/ עוף)
1 כוס קינואה
2 כוסות ציר עצמות/ מים
חופן חמוציות
מלח, קארי, אבקת שום
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל והדלעת.
חותכים את נתחי הבשר לנתחים קטנים
שוטפים היטב את הקינואה, או משתמשים בקינואה שהושרתה לכמה שעות/ לילה במים.
בסיר רחב מחממים את שמן הקוקוס ומזהיבים את הבצל.
מוסיפים את פיסות הדלעת ומערבבים היטב במשך 5-7 דקות, עד שהדלעת דיי מתרככת
מוסיפים את התבלינים ואת נתחי הטלה וממשיכים לערבב לעוד כמה דקות.
מוסיפים את הקינואה לערבוב לעוד 1-2 דקות
שופכים פנימה את הנוזלים ביחד עם החמוציות
מביאים לרתיחה ומקטינים את האש.
ממשיכים לבשל עד שהמים נספגו. מתקנים תיבול ומגישים.
אפשר לאכול חם וגם קר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה