דפים
- דף הבית
- למי שעוד לא מכיר אותי
- פירוט חבילות הטיפול והליווי שאני מציעה
- המדריך הישראלי להנקה
- אתם שואלים ואני עונה
- תזונה פליאוליתית/ תזונת פליאו
- אתגר תזונת פליאו 30
- מזונות שחשובים לפוריות
- חומר למחשבה
- ארוחות משפחתיות
- התפריט המשפחתי שלנו
- המטבח הבייתי
- איך משלבים ילדים במטבח
- מפגשים בנושא תזונת תינוקות- התחלת אכילה
- הפרוטוקול האוטואימוני AIP
- דיאטת הפחמימות המיוחדות- דפ"מ SCD
- מחלת הצליאק- לא רק גלוטן!
- ההנחיות התזונתיות של מכון ווסטון א. פרייס
- מורינגה- להגברת ייצור חלב
- פליאו בהריון, פליאו בהנקה- הספרים
"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?
הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.
יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.
מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)
יום ראשון, 22 בספטמבר 2013
סלט עגבניות, ירוקים ותאנים
תוויות:
בלי סוכר,
טבעוני,
ללא גלוטן,
סלט,
עגבניה,
עלים ירוקים,
צבעים,
צמחוני,
תאנים,
תזונה פליאוליטית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה