אתם מכירים את זה שאחרי שמכינים את השניצלים (כן, זה כבר הפך ל"קטע" פה... לאט לאט נכנס לשגרה) יש שאריות של היבשים ושל הרטובים?
אני אוהבת לערבב אותם ולהכין "שניצל ציפוי"
אחלה מתאבן לתחילת הארוחה, או עד שכולם מתארגנים, עורכים שולחן וכו'
או אפילו סוג של פנקייק מלוח ויאמי בפני עצמו.
הילדים טורפים את זה בשניות (צריך לעצור אותם...)
בד"כ שמה את ה"שניצלים" במרינדה של חרדל, מעט סילאן ורוטב סויה/ מלח. כך שביחד עם הביצה זה ממש טעים.
וביחד עם קמח השקדים (ולפעמים גם קמח הקוקוס), מלח/ שמרי בירה ולפעמים אבקת שום זה יוצא ממש להיט.
נכון?
סורי שאין לי כמויות מדוייקות, מבינים את כוונתי נכון? בכ"ז אלה שאריות שחובה לנצל...
אני אוהבת לערבב אותם ולהכין "שניצל ציפוי"
אחלה מתאבן לתחילת הארוחה, או עד שכולם מתארגנים, עורכים שולחן וכו'
או אפילו סוג של פנקייק מלוח ויאמי בפני עצמו.
הילדים טורפים את זה בשניות (צריך לעצור אותם...)
בד"כ שמה את ה"שניצלים" במרינדה של חרדל, מעט סילאן ורוטב סויה/ מלח. כך שביחד עם הביצה זה ממש טעים.
וביחד עם קמח השקדים (ולפעמים גם קמח הקוקוס), מלח/ שמרי בירה ולפעמים אבקת שום זה יוצא ממש להיט.
נכון?
סורי שאין לי כמויות מדוייקות, מבינים את כוונתי נכון? בכ"ז אלה שאריות שחובה לנצל...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה