נכון ששקשוקה מכינים על בסיס רוטב עגבניות?
אז החלטתי להכין על בסיס אחר...
חומרים
כפית חמאה
3-4 שיני שום פרוסות
1/2 חבילת פטריות (מה שאתם אוהבים)
שמנת (של פעם, מתוקה, מה שרוצים)
3 ביצים
מלח, פלפל, טימין
אופן ההכנה
מחממים במחבת חמאה וזורקים אליו פנימה את השום הפרוס לכמה דקות.
מוסיפים את הפטריות לעוד ערבוב של כמה דקות, כדי שיספגו את החמאה היטב, מסויפים גם את התבלינים לערבוב.
כשהפטריות מוכנות, מוסיפים את השמנת וכשהיא מתחילה לבעבע מוסיפים פנימה את הביצים.
אני אוהבת שהביצים נשארות שלמות, אולם מניחה שאפשר גם לשקשק אותן, עבור מי שאוהב.
אני גם אוהבת שהחלמונים נשארים קצת נאים (גם מהבחינה התזונתית זה מזין יותר, כי נשארים כך יותר רכיבי תזונה)
אז החלטתי להכין על בסיס אחר...
חומרים
כפית חמאה
3-4 שיני שום פרוסות
1/2 חבילת פטריות (מה שאתם אוהבים)
שמנת (של פעם, מתוקה, מה שרוצים)
3 ביצים
מלח, פלפל, טימין
אופן ההכנה
מחממים במחבת חמאה וזורקים אליו פנימה את השום הפרוס לכמה דקות.
מוסיפים את הפטריות לעוד ערבוב של כמה דקות, כדי שיספגו את החמאה היטב, מסויפים גם את התבלינים לערבוב.
כשהפטריות מוכנות, מוסיפים את השמנת וכשהיא מתחילה לבעבע מוסיפים פנימה את הביצים.
אני אוהבת שהביצים נשארות שלמות, אולם מניחה שאפשר גם לשקשק אותן, עבור מי שאוהב.
אני גם אוהבת שהחלמונים נשארים קצת נאים (גם מהבחינה התזונתית זה מזין יותר, כי נשארים כך יותר רכיבי תזונה)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה