חשבתי לעצמי שאם אני מכינה כדורי אנרגיה על בסיס קוקוס בכיוון המתוק, למה לא לנסות ולקחת את זה לכיוון המלוח גם?
הכנתי חמאת קוקוס, כמו תמיד- ערבלתי פתיתי קוקוס יבשים במעבד המזון עד שהם הפכו לחמאה.
הוספתי קישוא בהיר אחד ושתי שיני שום וקצת מלח
ערבלתי היטב.
שכנעתי את מעבד המזון לטחון את הכל (אולי הייתי צריכה לטחון את הקישואים והשום בנפרד ואח"כ להוסיף לחמאת הקוקוס. גם אפשרות!)
כדררתי כדורים והכנסתי לכלי ולמקרר. שינוחו ויתקשו להם שם לזמן מה (בין 1/2 שעה לכמה שעות, תלוי בכם).
כך התקבלו להם כדורי קוקוס- קישואים שומיים ופיקנטיים.
זה היה נסיון ראשון, אני בטוחה שעוד אאלתר הרבה על הבסיס הזה!
הכנתי חמאת קוקוס, כמו תמיד- ערבלתי פתיתי קוקוס יבשים במעבד המזון עד שהם הפכו לחמאה.
הוספתי קישוא בהיר אחד ושתי שיני שום וקצת מלח
ערבלתי היטב.
שכנעתי את מעבד המזון לטחון את הכל (אולי הייתי צריכה לטחון את הקישואים והשום בנפרד ואח"כ להוסיף לחמאת הקוקוס. גם אפשרות!)
כדררתי כדורים והכנסתי לכלי ולמקרר. שינוחו ויתקשו להם שם לזמן מה (בין 1/2 שעה לכמה שעות, תלוי בכם).
כך התקבלו להם כדורי קוקוס- קישואים שומיים ופיקנטיים.
זה היה נסיון ראשון, אני בטוחה שעוד אאלתר הרבה על הבסיס הזה!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה