חומרים
עגבניות שרי כיד המלך, אפשר גם לגוון בצבעים
זיתים לבחירתכם
חופן עלי בזיליקום קצוצים (או פסטו בייתי במקום)
שמן זית, חומץ בלסמי, מלח, פלפל
אופן ההכנה
חותכים את עגבניות השרי לרבעים.
מגלענים את הזיתים (או לא, אם משתמשים בזיתים ללא חרצנים), חותכים לגודל הרצוי (עיגולים, חתיכות...).
קוצצים את עלי הבזיליקום.
ומערבבים הכל היטב עם השמן, החומץ והתבלינים.
אפשר לאכול מייד, או לקרר קצת.
ואחרי שסיימתם ונשאר עוד סלט... שומרים ליום המחרת, או לארוחה הבאה ומכינים איתו...
נכון- שקשוקה!
*** אפשר להוסיף עוד חמאה וגבינה לשקשוקה ***
עגבניות שרי כיד המלך, אפשר גם לגוון בצבעים
זיתים לבחירתכם
חופן עלי בזיליקום קצוצים (או פסטו בייתי במקום)
שמן זית, חומץ בלסמי, מלח, פלפל
אופן ההכנה
חותכים את עגבניות השרי לרבעים.
מגלענים את הזיתים (או לא, אם משתמשים בזיתים ללא חרצנים), חותכים לגודל הרצוי (עיגולים, חתיכות...).
קוצצים את עלי הבזיליקום.
ומערבבים הכל היטב עם השמן, החומץ והתבלינים.
אפשר לאכול מייד, או לקרר קצת.
ואחרי שסיימתם ונשאר עוד סלט... שומרים ליום המחרת, או לארוחה הבאה ומכינים איתו...
נכון- שקשוקה!
*** אפשר להוסיף עוד חמאה וגבינה לשקשוקה ***
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה