לפעמים יש צורך במשהו מנחם כזה ופשטידה כזו, מבחינתי, סוגרת את הפינה הזו
אגב, אפשר להמיר את תפוחי האדמה פה בכרובית, בלפת, בקולרבי, בשורש סלרי, בארטישוק ירושלמי. לא ניסיתי הפעם, אולם אני בטוחה שזה יעשה עבודה דומה. כך שכל נמנעי תפוחי האדמה למיניהם יכולים בהחלט ליהנות גם הם!
חומרים
2 תפוחי אדמה גדולים
1 בצל
2 ביצים
1-2 כפות שמן זית/ קוקוס/ חמאה/ גהי
2 כפות שמנת של פעם/ גבינת שמנת (לא הכרחי)
תבלינים: מלח, פלפל, טימין
אופציונלי (לא חובה): גבינה קשה מגורדת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל על פומפיה או במעבד מזון.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מניחים בתבנית ומפזרים מעל את הגבינה המגורדת (לא חובה) ואופים 30-40 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז הפשטידה יוצא נקי והפשטידה יציבה
אפשר לאכול בכל ארוחה, עם כל תוספת וגם בלי 😉
בתאבון!
נכון שזה נראה טואוב? |
אגב, אפשר להמיר את תפוחי האדמה פה בכרובית, בלפת, בקולרבי, בשורש סלרי, בארטישוק ירושלמי. לא ניסיתי הפעם, אולם אני בטוחה שזה יעשה עבודה דומה. כך שכל נמנעי תפוחי האדמה למיניהם יכולים בהחלט ליהנות גם הם!
חומרים
2 תפוחי אדמה גדולים
1 בצל
2 ביצים
1-2 כפות שמן זית/ קוקוס/ חמאה/ גהי
2 כפות שמנת של פעם/ גבינת שמנת (לא הכרחי)
תבלינים: מלח, פלפל, טימין
אופציונלי (לא חובה): גבינה קשה מגורדת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל על פומפיה או במעבד מזון.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מניחים בתבנית ומפזרים מעל את הגבינה המגורדת (לא חובה) ואופים 30-40 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז הפשטידה יוצא נקי והפשטידה יציבה
אפשר לאכול בכל ארוחה, עם כל תוספת וגם בלי 😉
הנה, שוב, שתקבלו חשק... |
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה