"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 27 בדצמבר 2016

חטיפי אסאדו- ארוחה מהירה וכה טעימה

מנה מהירה ביותר, קלה וטעימה להפליא.
רק.... ממליצה לכם להכין כמות גדולה, כי זה נטרף!

אני קונה את חטיפי האסאדו מ"מרינדו" בטוחה שישנם קצבים שיכולים להכין כאלה ועוד מקומות בהם זה נמכר. מדובר פשוט בנתח אסאדו שחתכו אותו דק לנתחים, עם העצם.




ההכנה היא מאד מהירה- צריבה פשוטה על מחבת לכמה דקות מכל צד.
תמליחו, תפלפלו ותשתמשו בכל תערובת תבלינים שאהובה עליכם



בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה