מה רואים פה בכלל? |
הכל התחיל כשפתחתי את המקרר וראיתי שנשארו לי כמה עלי קייל.
היו שם גם פאפאיה ואבוקדו ואיכשהו הם היו נראים לי שיוכלו להסתדר ביחד.
לא יודעת למה.
החלטתי לרקוח מנה ויצא לי ממש מגניב, אז מייד באתי- איך לא- לשתף
חומרים
כמה עלי קייל
פיסת כרוב
1-2 כפות שמן קוקוס
1/4 פאפאיה
1/2 אבוקדו
חופן אגוזים
כפית פולי קקאו נאים
1-2 כפות שבבי קוקוס קלויים
חופן חמוציות
אופן ההכנה
קוצצים את עלי הכרוב והקייל.
הם יהיו הבסיס למנה, והחלק החמים שלה.
במחבת רחבה מחממים שמן קוקוס ומכניסים את העלים הירוקים.
מערבבים מקפיצים אותם, עד שהם מתרככים ומצטמצמים מעט
סוגרים את האש ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר מרכיבי המנה לקערה. כמובן שאפשר לגוון בסוגי הפירות והאגוזים ולהוסיף עוד מיני דברים (אני הוספתי בסוף גם אבקת ג'לטין. זה כמובן הופך אותה ללא צמחונית/ טבעונית, מה שעבורי הוא ממש סבבה). אפשר להתאים לפרוטוקול האוטואימוני כמובן (ללא אגוזים ופולי קקאו).
יצאה מנה טעימה, מעניינת, מגוונת ומאד מזינה ומשביעה.
יחי המנות ההזויות והמוזרות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה