"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום חמישי, 3 בינואר 2019

שוקו חם- זה פשוט!

ילדים, רוצים שוקו?
מה??? באמת???
כן, למה לא?
בטח!!!


אפשר להכין שוקו חם מחומרים איכותיים.
זה טעים ואפילו ממש משביע ובטוח טעים ונעים לימי החורף הקרירים הללו.
וכן, אפשר לטבען 😉


חומרים

אבקת קקאו איכותית (למשל זו)
סוכר קוקוס (אם כבר סוכר, אז זו ההעדפה שלי)
מעט אבקת קנמון
מים רותחים
שמנת מתוקה עם כמה שיותר % שומן (חלב צמחי לסוגיו לטבעונים)

אופן ההכנה

טוב, את זה אתם בטח יודעים, נכון?
מרתיחים מים.
מכינים בספל כפית קקאו, סוכר לפי ההעדפה שלכם, אבקת קנמון.
מוסיפים את המים אחרי שרתחו ואת השמנת ומערבבים היטב

שוקו בייתי איכותי
ומה עם גיוונים?
ברור שאפשר: ג'ינג'ר טרי מגורד, או באבקה

אבקת הל
אבקת ציפורן
כל אלה גם יחד 😄
שמן קוקוס/ חמאת קוקוס/ חלב קוקוס ללא חומרים משמרים

יש לכם רעיונות למשקאות חורפיים נוספים?
מוזמנים לשתף אותנו

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה