חיפשתי טעם כזה חמצמץ מעט, שיתאים לתפוח ירוק ולכרוב.
נראה לי שמצאתי
חומרים
1/2-1 כרוב (תלוי כמה אוכלים אתכם)
1 תפוח ירוק
1-2 כפות שמן קוקוס
פיסת ג'ינג'ר טרי מגורד או 1/2 כפית אבקת ג'ינג'ר מיובש
1 כף חומץ תפוחים (אורגני)
אופן ההכנה
מחממים שמן קוקוס בווק/ מחבת.
קוצצים את הכרוב דק ואת התפוח לחתיכות קטנות.
מכניסים אותם למחבת ומערבבים היטב למשך מספר דקות.
מוסיפים את הג'ינג'ר ואת חומץ התפוחים ומערבבים עוד זמן מה.
מנמיכים את האש ומכסים את המחבת.
מבשלים כך לעוד כ-10 דקות, או עד שהכל מצטמצם.
אפשר לטעום ולתקן טעמים, לפי ההעדפה
אם רוצים, אפשר להוסיף חמוציות/ צימוקים/ תמרים קצוצים/ משמשים מיובשים קצוצים/ אגוזים קצוצים למיניהם
נראה לי שמצאתי
חומרים
1/2-1 כרוב (תלוי כמה אוכלים אתכם)
1 תפוח ירוק
1-2 כפות שמן קוקוס
פיסת ג'ינג'ר טרי מגורד או 1/2 כפית אבקת ג'ינג'ר מיובש
1 כף חומץ תפוחים (אורגני)
אופן ההכנה
מחממים שמן קוקוס בווק/ מחבת.
קוצצים את הכרוב דק ואת התפוח לחתיכות קטנות.
מכניסים אותם למחבת ומערבבים היטב למשך מספר דקות.
מוסיפים את הג'ינג'ר ואת חומץ התפוחים ומערבבים עוד זמן מה.
מנמיכים את האש ומכסים את המחבת.
מבשלים כך לעוד כ-10 דקות, או עד שהכל מצטמצם.
אפשר לטעום ולתקן טעמים, לפי ההעדפה
תבשיל כרוב חמצמץ היא מנת צד נפלאה לנקניקיות, קציצות, עוף ועוד |
אם רוצים, אפשר להוסיף חמוציות/ צימוקים/ תמרים קצוצים/ משמשים מיובשים קצוצים/ אגוזים קצוצים למיניהם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה