עלה לי בראש האימג' הזה, שבא ביחד עם מרקם וטעם.
אולי קראתי על משהו כזה, או ראיתי באתרים/ בלוגים אחרים מתישהו.
אבל מגיע הרגע הזה בו המוח כמו עושה אינטגרציה מדברים שנאספו לאורך זמן ומשהו חדש פשוט יוצא.
אני כבר מכירה את התנועה הזו ויודעת לזהות אותה ולהתמסר להתנסות הזו (מקסימום יצא גרוע, נכון?)
חומרים
2 כוסות קמח שקדים
2 ביצים
כוס גבינה מגורדת (אני השתמשתי בנועם, אפשר בטח לשלב עם עוד סוגי גבינות)
2 כפות שמן זית (ממש בערך, אפשר קצת יותר או פחות)
תבלינים: מלח, פלפל, שום גבישי, טימין
מי שממש רוצה להשקיע יכולה גם: גרעיני שומשום/ קצח וכו'
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכינים תבנית עם נייר אפייה.
מערבבים ביחד את כל החומרים לגוש אחד אחיד
יוצרים כדורים בידיים ומניחים על נייר האפייה.
למשקיעניות המדופלמות אציע לגלגל את הכדורים בגרעיני שומשום/ קצח
מכניסים לתנור ואופים עד שהכדורים מזהיבים להם. כדאי להיות בתשומת לב, כדי שאלה לא יישרפו להם.
לי לקח סביב ה-15 דקות, זה עשוי להשתנות מעט בין תנורים.
מוציאים את הכדורים ומניחים אותם להצטנן מעט לפני האכילה.
אפשר לאכול אותם חמים, קרים, לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.
עם או בלי מטבלים או ממרחים
תוספת נפלאה לארוחה, או ארוחה בפני עצמה ביחד עם עוד דברים, או ארוחה קטנה על הדרך
אולי קראתי על משהו כזה, או ראיתי באתרים/ בלוגים אחרים מתישהו.
אבל מגיע הרגע הזה בו המוח כמו עושה אינטגרציה מדברים שנאספו לאורך זמן ומשהו חדש פשוט יוצא.
אני כבר מכירה את התנועה הזו ויודעת לזהות אותה ולהתמסר להתנסות הזו (מקסימום יצא גרוע, נכון?)
חומרים
2 כוסות קמח שקדים
2 ביצים
כוס גבינה מגורדת (אני השתמשתי בנועם, אפשר בטח לשלב עם עוד סוגי גבינות)
2 כפות שמן זית (ממש בערך, אפשר קצת יותר או פחות)
תבלינים: מלח, פלפל, שום גבישי, טימין
מי שממש רוצה להשקיע יכולה גם: גרעיני שומשום/ קצח וכו'
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכינים תבנית עם נייר אפייה.
מערבבים ביחד את כל החומרים לגוש אחד אחיד
יוצרים כדורים בידיים ומניחים על נייר האפייה.
למשקיעניות המדופלמות אציע לגלגל את הכדורים בגרעיני שומשום/ קצח
מכניסים לתנור ואופים עד שהכדורים מזהיבים להם. כדאי להיות בתשומת לב, כדי שאלה לא יישרפו להם.
לי לקח סביב ה-15 דקות, זה עשוי להשתנות מעט בין תנורים.
מוציאים את הכדורים ומניחים אותם להצטנן מעט לפני האכילה.
אפשר לאכול אותם חמים, קרים, לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.
עם או בלי מטבלים או ממרחים
תוספת נפלאה לארוחה, או ארוחה בפני עצמה ביחד עם עוד דברים, או ארוחה קטנה על הדרך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה