"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום שני, 30 בנובמבר 2020

טוסטונה ללא קמח- פוסט אורח של שגית לב

אז נכון, זה מתכון שרץ ברשת ויש לו כל מיני ואריאציות, אבל שגית חברתי ארזה אותו בעיצוב ממש מקסים ונוח להכנה, כך שהייתי אפילו מוכנה שטונה יופיע אצלי בבלוג (למי שלא יודע, אחד הדברים שאני הכי פחות אוהבת)


נכון שזה עיצוב מקסים של שגית?


מי שמחבב טונה בטוח ייהנה מהטוסט הזה.

למי שעוקב אחרי גישת GAPS, SCD כדאי להתאים את התבלינים וכמובן בהתאם לשלב בו נמצאים

אחד הילדים זרם אתי לניסיון
(ואפילו אני העזתי לטעום ויצא ממש סבבה מבחינתי)



תגובה 1: